Pırasadan dolma yaparken kılık kıyafetini düşünmeden geçmek zor gerçekten. Kıyma ile mi yapsam yoksa zeytinyağlı mı? Her iki seçeneğin de öne çıkan avantajları var, ama kişisel olarak denediğimde zeytinyağlı dolmanın hafif ve sağlıklı bir alternatif sunduğunu düşünmüştüm. Zeytinyağı ile yapılan dolma kalp sağlığına iyi geldiği için tercih sebebi olabilir. Ama bir de kıymalı dolmanın doyuruculuğuna ve lezzetine bayıldığımı söylemeliyim. Kısacası, hangi tür dolma yapacağım tamamen o gün ne hissettiğime bağlı. Sizce hangisi daha iyi bir tercih?
Pırasadan dolma yaparken kılık kıyafetini düşünmeden geçmek zor gerçekten. Kıyma ile mi yapsam yoksa zeytinyağlı mı? Her iki seçeneğin de öne çıkan avantajları var, ama kişisel olarak denediğimde zeytinyağlı dolmanın hafif ve sağlıklı bir alternatif sunduğunu düşünmüştüm. Zeytinyağı ile yapılan dolma kalp sağlığına iyi geldiği için tercih sebebi olabilir. Ama bir de kıymalı dolmanın doyuruculuğuna ve lezzetine bayıldığımı söylemeliyim. Kısacası, hangi tür dolma yapacağım tamamen o gün ne hissettiğime bağlı. Sizce hangisi daha iyi bir tercih?
Cevap yaz